Conditii de garantie

Termeni si conditii de utilizare
Utilizarea site-ului www.pentrurestaurante.ro presupune citirea si acceptarea Termenilor si Conditiilor de mai jos in totalitate. www.pentrurestaurante.ro isi rezerva dreptul de a modifica oricand termenii si conditiile de fata, fara vreo notificare prealabila. Se recomanda citirea acestor conditii de fiecare data cand accesati acest site.

DESCRIEREA SERVICIILOR:

www.pentrurestaurante.ro este un magazin online de prezentare a ofertei de aparate anti daunatori, aparate anti insecte, solutii, echipamente HORECA etc. a firmei S.C. BIMOPI GROUP SRL cu sediul in str. Mihail Kogalniceanu nr 10-12/ Albina, jud Braila, avand urmatoarele date de identificare: Cod fiscal: RO33948740, Reg.Com J09/07/2015. Aceasta este firma care va va trimite produsele. Acest site va ofera posibilitatea de a efectua o comanda online prin intermediul sistemului de cos de cumparaturi si a formularului de comanda. Imaginile produselor afisate pe acest site sunt cu titlu de prezentare. Toate preturile (inclusiv cele referitoare la transport) afisate pe magazinul online www.pentrurestaurante.ro sunt finale si includ TVA.

RETURNARE PRODUSELOR:

Daca, din diferite motive, nu sunteti multumit de produsele cumparate, le puteti returna in termen de 10 zile de la primirea coletului in ambalajul original, nedesfacute si neutilizate. S.C BIMOPI GROUP S.R.L va inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra, in ambele situatii va trebui sa suportati contravaloarea taxei de transport, folosind acelasi serviciu de curierat cu care s-a facut expedierea.

Conform legislatiei in vigoare, „consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor”. Asadar, Dumneavoastra aveti dreptul sa ne notificati in scris (office@pentrurestaurante.ro) ca renuntati la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

Returnarea produselor se poate face in urmatoarele conditii:

1. produsele sa fie returnate in termenul de 10 zile de la primirea coletului. Nu se admit produse returnate după această dată
2. produsele trebuie sa se afle in ambalajul original si nedeteriorate (nu zgariate, scrise, lipite, etc);
3. produsele sunt returnate pe cheltuiala clientului folosind acelasi serviciu de curierat cu care s-a facut expedierea;
4. contravaloarea produselor va fi returnata de catre S.C. BIMOPI GROUP SRL in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului.

GARANTIA COMERCIALA:

Garantia comerciala este potrivit certificatului de garantie emis de catre producator, in functie de categoria de produs,si constituie intervalul de timp in care consumatorul beneficiaza de reparatii gratuite din partea vanzatorului/producatorului. In situatia in care durata de nefunctionare provocata de deficiente, depaseste 10% din termenul de garantie, vanzatorul va inlocui produsul sau va returna contravaloarea acestuia, in functie de optiunea consumatorului.

GARANTIA DE CONFORMITATE:

Toate produsele beneficiaza, prin lege de garantia de conformitate, care ilustreaza intervalul de timp legal de 24 de luni, in care consumatorului i se aduce produsul la conformitate in mod gratuit. Conformitatea se raporteaza la caracteristicile produsului oferit consumatorului prin publicitate aferent facuta de vanzator/producator. Conform OG21/1992 vanzatorul este obligat sa-i furnizeze consumatorului: certificat de garantie (doar pentru produsele de folosinta indelungata), manual de instructiuni/utilizare/instalare. Produsele aflate la vanzare trebuie sa fie insotite de manuale de instructiuni in limba romana, declaratii de conformitate, fise tehnice, etichete energetice.

* In cadrul termenului de garantie de conformitate producatorul repara, inlocuieste sau restituie contravaloarea produsului, conform LG449/2003, Art.11, Alineat 2. Reparatia se va executa intr-un timp rezonabil de timp maxim 20 zile lucratoare.

OBLIGATIILE UTILIZATORILOR:

a) Site-ul www.pentrurestaurante.ro este proprietatea S.C. BIMOPI GROUP S.R.L. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea S.C. BIMOPI GROUP S.R.L. Utilizatorii se obliga sa nu copieze texte sau portiuni de texte sau grafica pentru folosirea in scopuri comerciale;
b) Este strict interzis sa folositi sau sa contactati acest site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau securitatii acestuia sau pentru a discredita sau hartui S.C. BIMOPI GROUP S.R.L. si/sau clientii sai, produsele si serviciile oferite pe acest site. Nici un mail nesolicitat nu poate fi trimis catre acest site sau prin acest site.

PREZENTAREA OFERTEI

Imaginile produselor afisate pe site-ul pentrurestaurante.ro sunt cu titlu de prezentare. Intre imaginea prezentata si produsul pe care-l primiti, in cazul in care faceti o comanda, pot aparea diferente. Desi echipa pentrurestaurante.ro depune toate eforturile pentru ca descrierile produselor sa fie fara erori, se poate intampla, la un moment dat, sa existe anumite greseli de redactare sau de alta natura. Astfel, ar putea exista diferente intre descrierea produselor din oferta de pe pentrurestaurante.ro si specificatiile tehnice sau instructiunile de utilizare pe care le primiti o data cu produsul.

Acest lucru nu inseamna ca vrem sa va inducem in eroare cu prezentarea ofertei. Tocmai de aceea, daca considerati ca ati fost prejudiciat de alegerea facuta, pe aceste considerente, va oferim posibilitatea sa returnati produsul in ambalajul original, nedeteriorat, insotit de factura, pe cheltuiala noastra, urmand ca noi sa va returnam banii in cel mai scurt timp posibil. Pentru a urma aceasta procedura, trebuie, in prealabil, sa ne contactati utilizand una dintre modalitatile puse la dispozitie in pagina de contact de pe site-ul pentrurestaurante.ro.

ABSOLVIREA DE RASPUNDERE:

Continutul, serviciile si materialele din acest site sunt furnizate pe principiul „asa cum sunt” sau „asa cum sunt disponibile”. S.C. BIMOPI GROUP S.R.L. se absolva de orice rsapundere, exprimata direct sau indirect, dar nu limitat la orice garantie privind informatiile, datele, procesarea datelor, acuratetea informatiilor. S.C BIMOPI GROUP S.R.L nu acorda nici o garantie ca serviciile oferite vor fi conforme cu dorintele dumneavoastra, neintrerupte, la timp si fara erori, sau ca erorile vor fi corectate la timp. Societatea S.C BIMOPI GROUP S.R.L nu poate fi raspunzatoare pentru orice daune directe, indirecte, speciale sau tangentiale, rezultand din folosirea sau incapacitatea de folosire a serviciilor si continutului aflat pe site-ul www.pentrurestaurante.ro.

CONFIDENTIALITATE:

S.C. BIMOPI GROUP S.R.L. se angajeaza sa respecte confidentialitatea datelor utilizatorilor site-ului www.einsecticide.ro. Efectuarea unei comenzi pe acest site presupune furnizarea unor informatii personale, cum ar fi nume, prenume, adresa de email etc. Prioritatea noastra principala este de a face orice efort posibil ca datele trimise de utilizatori si stocate de catre noi sa ramana confidentiale si sa fie folosite numai in scopurile pentru care au fost incredintate. S.C. BIMOPI GROUP S.R.L. nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa Dvs. de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera sau nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit. S.C. BIMOPI GROUP S.R.L. poate, din proprie initiativa sau la cererea Dvs., sa completeze, corecteze sau sa stearga orice date cu caracter personal care sunt incomplete, incorecte, depasite sau atunci cand nu mai doriti sa figurati in baza noastra de date.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This