Gelato Chef 5L Automatic i-Green

Caracteristici principale:

Produce 1 kg (1,5l) in aproximativ 20/25 de minute. 3 kg (4,5 l.) oră
Coș detașabil din oțel inoxidabil
Posibilitatea de a face inghetata atat in cosul fix cat si in cel detasabil
Lopata din otel inoxidabil cu insertii interschimbabile
Absorbție electrică 250W

Descriere

Informazioni aggiuntive

Dimensioni Macchina 450x345x330 mm
Peso Netto 22 kg
Produzione per ciclo Ogni 20-25 minuti circa 1 kg (1.6 qt)
Produzione per ora 3 kg / 4,5 l.
Dimensioni Imballaggio 580x400x380 mm
Peso Lordo 25 kg
Ean 8024872131602
item 003B790250

 

Gelato Chef 5L AUTOMATIC i-Green este un aparat de înghețată semi-profesional de blat, dezvoltat pentru restaurante și întreprinderi mici care doresc să introducă producția de înghețată artizanală cu o investiție limitată, fără a sacrifica calitatea.
Gelato Chef 5L AUTOMATIC i-Green este realizat din otel inoxidabil si este dotat cu o functie automata de depozitare a inghetatai care mentine inghetata la temperatura si consistenta ideala pentru servire.
Gelato Chef 5L Automatic i-Green este furnizat cu un coș detașabil din oțel inoxidabil 18/10. Lama de amestecare este realizata din otel inoxidabil cu raclete detasabile pentru a asigura igiena si robustetea.
Gelato Chef 5L Automatic este potrivit pentru producții de 1000 g. fiecare ciclu de aproximativ 20 de minute. Răcirea se face prin aer, iar cablul de alimentare este detașabil.
Există două opțiuni de operare:

OPERAREA MANUALĂ
În modul manual, utilizatorul are control deplin asupra funcțiilor mașinii.
Un sistem electronic controlează densitatea înghețatei blocând lopata atunci când preparatul devine prea gros. Compresorul continuă să funcționeze. În acest moment, operatorul poate decide dacă opri mașina sau trece în modul de conservare automat.

OPERAREA AUTOMATĂ
În modul automat, gestionarea funcțiilor mașinii este încredințată în întregime electronicii de control sofisticate. La pornire, pur și simplu activați tasta de salvare. Astfel se va activa ciclul de batut si, cand inghetata are consistenta potrivita, va incepe faza de conservare.
Ciclul de conservare gestionat de software va porni lopata și compresorul în funcție de densitatea preparatului pentru a menține consistența ideală pentru servire. Pentru a te bucura mereu de inghetata de calitate excelenta, este de preferat sa nu o tii in rezervor mai mult de 8 ore.

Câteva sfaturi utile:

Pentru prepararea inghetatelor si sorbetelor nu se introduce mai mult de 800g de amestec, pentru a permite o crestere corecta a volumului in timpul amestecarii.
Este indicat să turnați amestecul la o temperatură cuprinsă între +10°C și +20°C. La temperaturi mai ridicate, timpul de procesare ar putea crește considerabil.
Înainte de a introduce amestecul în coș, este indicat să îl prerăciți apăsând doar butonul compresorului, cu 5 minute înainte de începerea ciclului de producție.
Între un preparat și altul este indicat să lăsați mașina să se odihnească puțin timp (aproximativ 10 minute).
„Inima” verde, scoasă în evidență prin design, îți permite să funcționezi într-un mod ecologic, mai eficient, economisind energie electrică respectând mediul înconjurător.

Accesorii incluse:
Nu. 1 coș detașabil 2,5 l. din otel inoxidabil
Nu. 1 spatula pentru inghetata
Nu. 1 lingura
n.1 set raclete detasabile pentru cos fix si detasabil

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.