Descriere
Informazioni aggiuntive
Dimensioni Macchina | 400x345x310 mm |
---|---|
Peso Netto | 15,6 kg |
Produzione per ciclo | Ogni 25-30 minuti circa 0,85 kg (1.6 qt) |
Produzione per ora | 1,7 kg / 3l. |
Dimensioni Imballaggio | 530x460x380 mm |
Peso Lordo | 18,6 kg |
Ean | 8024872141526 |
item | 003B420250 |
Gelato Chef 3L AUTOMATIC i-Green a fost dezvoltat atât pentru iubitorii privați de înghețată, cât și pentru restaurantele și întreprinderile mici care doresc să introducă producția de înghețată artizanală cu o investiție limitată, fără a sacrifica calitatea.
Gelato Chef 3L AUTOMATIC i-Green reprezintă rezultatul a peste 30 de ani de experiență în proiectarea și producția de mașini de înghețată pentru uz profesional și casnic.
Gelato Chef 3L AUTOMATIC i-Green este o mașină super-compactă de blat din oțel inoxidabil, echipată cu o funcție automată de depozitare a înghețatei care menține înghețata la temperatura și consistența ideală pentru servire.
Mașina este echipată cu un compresor puternic și un cablu de alimentare detașabil convenabil. Răcirea se face prin aer.
Pregătirea și păstrarea înghețatei nu a fost niciodată mai ușoară! Cu Gelato chef 3L AUTOMATIC poți produce 850g. de inghetata in 25-30 minute atat in bolurile fixe cat si detasabile, ambele din inox 18/10.
Funcționarea mașinii este foarte flexibilă, permițându-vă să lucrați în modul manual sau automat.
OPERAREA MANUALĂ
În modul manual, utilizatorul are control deplin asupra funcțiilor mașinii.
Un sistem electronic controlează densitatea înghețatei blocând lopata atunci când preparatul devine prea gros. Compresorul continuă să funcționeze.
În acest moment, operatorul poate decide dacă opri mașina sau trece în modul de conservare automat.
OPERAREA AUTOMATĂ
În modul automat, gestionarea funcțiilor mașinii este încredințată în întregime electronicii de control sofisticate. La pornire, pur și simplu activați tasta de salvare. Astfel se va activa ciclul de batut si, cand inghetata are consistenta potrivita, va incepe faza de conservare. Ciclul de conservare gestionat de software va porni lopata și compresorul în funcție de densitatea preparatului pentru a menține consistența ideală pentru servire. Pentru a te bucura mereu de inghetata de calitate excelenta, este de preferat sa nu o tii in rezervor mai mult de 8 ore.
Câteva sfaturi utile:
Pentru prepararea inghetatelor si sorbetelor nu se introduce mai mult de 800g de amestec, pentru a permite o crestere corecta a volumului in timpul amestecarii.
Este indicat să turnați amestecul la o temperatură cuprinsă între +10°C și +20°C. La temperaturi mai ridicate, timpul de procesare ar putea crește considerabil.
Înainte de a introduce amestecul în coș, este indicat să îl prerăciți apăsând doar butonul compresorului, cu 5 minute înainte de începerea ciclului de producție. Între un preparat și altul este indicat să lăsați mașina să se odihnească puțin timp (aproximativ 10 minute).
„Inima” verde, scoasă în evidență prin design, îți permite să funcționezi într-un mod ecologic, mai eficient, economisind energie electrică respectând mediul înconjurător.
Accesorii incluse:
Nu. 1 coș detașabil 2 l. din otel inoxidabil
Nu. 1 spatula pentru inghetata
Nu. 1 lingura
Nu. 1 paleta de amestecare pentru cosul fix
Nu. 1 paletă de amestecare pentru coșul detașabil
Recenzii
Nu există recenzii până acum.